Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Warzywa na parze

Opis przygotowania

Warzywa podzielić na mniejsze kawałki i ugotować na parze. Podawać z sosem czosnkowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Sałatka z wędzonym pstrągiem

Z warzywami z rusztu!

Krem z cebuli

Francuski klasyk nieco inaczej...

Miska szczęścia z kalafiorem

Do tego ciecierzyca , rukola i orzechy włoskie;-)

Krem z pieczonego czosnku

Podany z pesto na jarmużu;-) A jeśli zapomnimy o boczku - będzie wege!

Wróć do listy przepisów