Wszystkie składniki dokładnie wymieszać (mikserem). Rozłożyć do foremek natłuszczonych oliwą i odstawić na 1 godzinę do wyrośnięcia (piekarnik, 25-30 st. C).
Do nakładania używać łyżki zamoczonej w wodzie. Po wyrośnięciu bułeczki posmarować wodą i włożyć do piekarnika nagrzanego do 220 st. C na 20-25 minut.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem gośćmi Ewy Wachowicz będą: Maja Konarska i jej brat, Mieszko....
Z sałaty wybić głąb. Liście podrzeć. Paprykę wyczyścić, pokroić, dodać do sałaty. Na ...
Na przystawkę lub drugie danie...
Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków) ...
Z chleba odkroić skórkę, kromki pokroić w zgrabną kostkę. Przełożyć do miski. Dodać p ...