Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Bukiet warzyw

Opis przygotowania

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu odciąć różyczki. Por pokroić na kawałki. Gotować na parze ok. 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Napój z imbirem i kurkumą

Wzmacnia odporność organizmu!

Utopence

Czeski frykas...

Kasza z grzybami

Grzyby zalać wrzątkiem i odstawić na noc. Namoczone grzyby wyłowić i włożyć do kaszy. ...

Gałuszki

Do przesianej mąki dodać jajko, posolić. Wlać wodę (ile zabierze), wyrobić. Łyżką for ...

Wróć do listy przepisów