/ Przepisy / Selerowe chipsy

Opis przygotowania

Obranego selera pokroić na cieniuteńkie plasterki (można użyć szatkownicy do ogórków). Na patelni rozgrzać kilka łyżek dobrej oliwy i usmażyć selerowe krążki na złoty kolor.

Chipsy przełożyć na papierowy ręcznik, by ociekły z nadmiaru tłuszczu. Posolić do smaku.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 7
Ewa gotuje - odc. nr 7

Zapraszamy na odcinek walentynkowy z naturalnymi afrodyzjakami w roli głównej....

 

Podobne przepisy

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Hummus

Dla wegan, wegetarian i... sportowców;-)

Pieczarki marynowane

Pieczarki umyć (nie obierać ze skórki), małe zostawić w całości, większe przekroić na ...

Cebula z patelni

Na słoninie;-)

Wróć do listy przepisów