Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Makaron z patelni

Filet z kurczaka pokroić w grubą kostkę, włożyć do zamykanego naczynia, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, przyprawić solą...

Piersi z kurczaka nadziewane

W piersi kurczaka zrobić dziurę (jak w bułce na hot-doga), nałożyć farsz z pokrojonyc ...

Pstrąg z rusztu

Z pomarańczą;-)

Polędwiczki z warzywami

Zawijańce wieprzowe z rusztu...

Wróć do listy przepisów