Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pieprzne steki

Opis przygotowania

Polędwicę wołową pokroić na plastry o grubości 2-3 cm, posmarować oliwą, obtoczyć w grubo zmielonym różnokolorowym pieprzu (ziarenka można rozdrobnić w moździerzu).

Upiec na patelni grillowej lub elektrycznym grillu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 44
Ewa gotuje - odc. nr 44

W kolejnym odcinku swojego magazynu kulinarnego Ewa Wachowicz upiecze na...

 

Podobne przepisy

Giouvetsi

Zapiekanka z Grecji-;)

Zrazy wołowe z węgierkami

Mięso pokroić w plastry. Przykryć folią i mocno rozbić...

Piersi z gęsi pieczone

Podane z ziemniakami confit...

Sznycel z ryby i kartofla

Ziemniaki ugotować, odcedzić i ostudzić...

Wróć do listy przepisów