
Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać m±kę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na ¶rednim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem ¶mietanki (w garnku na gazie lub w k±pieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polew±.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku krz±tanina w kuchni Ewy zacznie się od zrobienia dwóch...
Jabłka i nektarynki pokroić w plasterki. Wrzucić do rondla. Dolać 2 łyżki wody, dusić ...
Biszkopt przełożony rewelacyjn± mas± z prażonym słonecznikiem!
Jajka wybić do miski, posolić i zacz±ć ubijać. Stopniowo dodać cukier...
M±kę przesiać na stolnicę, dosypać cukier, zrobić dołek, wybić jajka i dodać żółtka ( ...