Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać mąkę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na średnim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem śmietanki (w garnku na gazie lub w kąpieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polewą.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku krzątanina w kuchni Ewy zacznie się od zrobienia dwóch...
Białka oddzielić od żółtek. Do żółtek dodać cukier i utrzeć...
Andruty przełożyć gotowym kremem czekoladowo-orzechowym. Wcześniej wstawić słoik do m ...
Zdobiony płatkami migdałów i czekoladą!
Mąkę przesiać na stolnicę. Dodać cukier puder...