
Na patelnię dać masło. Wsypać cukier. Gdy tłuszcz się roztopi wsypać kakao. Wlać mleko. Wybić jajko. Roztrzepać. Wsypać m±kę i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Przykryć i na ¶rednim płomieniu podgrzewać przez 20-25 minut.
Czekoladę roztopić z dodatkiem ¶mietanki (w garnku na gazie lub w k±pieli wodnej).
Brownie przełożyć na talerz lub paterę. Posmarować polew±.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W kolejnym odcinku krz±tanina w kuchni Ewy zacznie się od zrobienia dwóch...
M±kę przesiać na stolnicę. Dodać cukier, sól i masło. Wysiekać...
Jabłka obrać, przekroić na pół. Wykroić gniazda nasienne. Z wody i cukru ugotować syr ...
Bez mascarpone i Amaretto, za to z wiejsk± ¶mietan± i żubrówk±...
M±kę przesiać na schłodzon± stolnicę (najlepsza jest marmurowa lub zimny kamienny bla ...