
Składniki wyrobić w robocie. Przełożyć na stolnicę, podsypać m±k± i uformować wałek. Włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce.
Ciasto przełożyć do silikonowych foremek, urywaj±c kawałek po kawałku. Upiec w piekarniku - 150 st. C, 20 minut.
Po upieczeniu ciasteczka można dowolnie dekorować lub sklejać ze sob±.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W zwi±zku z tym Ewa proponuje...
Schłodzone gruszki osuszyć na papierowym ręczniczku, przyci±ć spody, by prost ...
Jajka roztrzepać, m±kę przesiać. W misce ułożyć warstwami drożdże, cukier, cukier wan ...
Z całych jabłek usun±ć ogonki i gniazda nasienne. Płytko naci±ć skórkę (dookoła), aby ...
Ser i kartofle - niezwykłe poł±czenie;-)