Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasteczka z płatkami owsianymi

Opis przygotowania

Składniki wyrobić w robocie. Przełożyć na stolnicę, podsypać m±k± i uformować wałek. Włożyć do woreczka i schłodzić w lodówce.

Ciasto przełożyć do silikonowych foremek, urywaj±c kawałek po kawałku. Upiec w piekarniku - 150 st. C, 20 minut.

Po upieczeniu ciasteczka można dowolnie dekorować lub sklejać ze sob±.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WY¦LIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 186
Ewa gotuje - odc. nr 186

Majowy weekend zbliża się wielkimi krokami. W zwi±zku z tym Ewa proponuje...

 

Podobne przepisy

Babka ucierana

Wielkanocny klasyk!

Ciasto borówkowe

M±kę przesiać na schłodzon± stolnicę (najlepsza jest marmurowa lub zimny kamienny bla ...

Ciasto ucierane z rabarbarem

Dla wielu smak z dzieciństwa...

Smoothie trójkolorowe

Z malin, szpinaku i jogurtu!

Wróć do listy przepisów