Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Makaron z serem białym

Opis przygotowania

Makaron ugotować w osolonym wrzątku. Odcedzić i przełożyć na patelnię z palonym masłem.

Ser biały rozgnieść widelcem w misce. Posłodzić. Przyprawić cynamonem.

Makaron przełożyć na talerz. Na wierzch dać twaróg (cukier powinien chrzęścić w zębach).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 555
Ewa gotuje - odc. nr 555

Ten program na pewno zainteresuje najmłodszych widzów, bowiem Ewa zrobi...

 

Podobne przepisy

Roladki z kurczaka

Pierś z kurczaka podzielić na kawałki, rozbić tłuczkiem...

Bigos cygański

Bez kapusty...

Gulasz zapiekany

W dużym garnku o grubym dnie rozgrzać oliwę. Cebulę, boczek oraz czosnek posiekać w k ...

Serowiec

Mąkę przesiać na stolnicę, dodać zimne masło i posiekać...

Wróć do listy przepisów