Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ciasto pierogowe z blachy

Opis przygotowania

Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze.

Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Paluchy drożdżowe

Świetne solo oraz jako dodatek...

Syrop na ból gardła

Robiony na miodzie!

Sos tzatziki

Ogórka umyć, ale nie obierać! Zetrzeć na grubej tarce, posolić i zostawić na parę min ...

Pieczarki z mozzarellą

Z cukinią lub boczkiem...

Wróć do listy przepisów