/ Przepisy / Pesto z czosnku niedźwiedziego

Opis przygotowania

Czosnek niedźwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wlać olej i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Jeśli chcemy przechowywać dłużej, to na wierzch warto wlać trochę oleju.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 253
Ewa gotuje - odc. nr 253

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Bakłażan z rusztu

Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Po upieczeniu przekro ...

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Cebula w occie jabłkowym

Słodka i kwaśna!

Bułeczki maślane

Doskonale smakują ze szklanką zimnego mleka!

Wróć do listy przepisów