/ Przepisy / Syrop na ból gardła

Opis przygotowania

Cebule, czosnek oraz imbir obrać i pokroić w plastry. Wraz z goździkami ułożyć w słoiku, robiąc warstwy. Zalać miodem. Zamknąć i odstawić w zacienione i ciepłe miejsce na 1 dzień. Następnie przechowywać w lodówce. Pić 3 razy dziennie po 1 łyżce .

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 445
Ewa gotuje - odc. nr 445

Tym razem Ewa sięgnie po klasyki kuchni śródziemnomorskiej – co ciekawe:...

 

Podobne przepisy

Babka ziemniaczana na żeberkach

Dla mięsożerców!

Sałatka kolorowa

Z melonem i winogronami;-)

Kluski śląskie z jabłkiem

Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku. Odcedzić. Ugnieść...

Buraczki z czosnkowym winegretem

Surowe buraki obrać i utrzeć na drobnej tarce...

Wróć do listy przepisów