Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki z kominka

Opis przygotowania

Ziemniaki upiec w żarze w kominku (20-25 minut). Podawać z masłem, odrobiną soli i kwaśnym mlekiem lub kefirem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Pesto z pokrzywy, rukoli i pietruszki

Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Znakomity dodatek do pieczywa!

Pasztet z cukinii i marchewki

Absolutnie bez mięsa!

Wróć do listy przepisów