Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Salsa oliwkowa

Opis przygotowania

Składniki wrzucić do miksera, rozdrobnić, zalać sokiem z cytryny i oliwą, po czym zmiksować na gładki dip.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 82
Ewa gotuje - odc. nr 82

"W tym odcinku „Ewa gotuje” gratka dla mięsożerców: schab marynowany...

 

Podobne przepisy

Szakszuka po góralsku

Idealne śniadanie przed wyjściem w góry!

Mizeria

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nad ...

Cwibak z papryką, oliwkami i suszonymi pomidorami

Naszpikowany warzywami keks w wersji wytrawnej;-)

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Wróć do listy przepisów