
Masło przełożyć do miski i spienić mikserem. Gdy zbieleje i stanie się puszyste dodać posiekany czosnek niedźwiedzi. Posolić i wymieszać.
Czosnek drobno posiekać i przełożyć do moździerza. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać musztardę i sok z cytryny. Rozetrzeć. Dodać jogurt i dobrze wymieszać.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Kolejny odcinek „Ewa gotuje” zacznie się od podpłomyków, czyli...
Jajka, cukier, sól i mleko wymieszać. Dodać mąkę, zmiksować. Dolać wodę i zmiksować n ...
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać, pokroić w talarki, posolić i połączyć ze śmie ...
Czosnek niedźwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wla ...
Domowa pieczeń...