Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Mizeria

Opis przygotowania

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nadmiaru wody. Dodać śmietanę i koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 21
Ewa gotuje - odc. nr 21

Ponieważ w maju drugoklasiści przystępują do I Komunii Świętej, a w polskich...

 

Podobne przepisy

Cebula z patelni

Na słoninie;-)

Pasta z czarnych oliwek

Dodatek do pieczywa...

Podpłomyki

Świetnie smakują z oliwą i octem balsamicznym!

Tatar z dorsza i awokado

Befsztyk tatarski z... ryby!

Wróć do listy przepisów