Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka na warzywach z rosołu

Opis przygotowania

W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.

Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 461
Ewa gotuje - odc. nr 461

W jednym z poprzednich odcinków Ewa użyła sosu rumianego i obiecała, że...

 

Podobne przepisy

Miska szczęścia z ryżem

W wersji wegańskiej;-)

Paella po zawojsku

Z kurczakiem i królikiem...

Bakłażany pod parmezanem

Włoski klasyk - bakłażany zapiekane z sosem pomidorowym, mozzarellą i parmezanem.

Kimchi

Pikantna kiszonka po koreańsku!

Wróć do listy przepisów