
Arbuza pokroić na kawałki, odci±ć skórkę i usun±ć wszystkie pestki. Przełożyć do robota. Dodać maliny, miód i sok z limonki. Zamkn±ć i zmiksować.
Przelać do szklanego naczynia. Przykryć i na 6 godzin wstawić do zamrażalnika. Co ½ godziny przemieszać.
Nałożyć do pucharków. Udekorować truskawkami i listkami mięty.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
To, że co¶ ma tajemnicz± nazwę, wcale nie oznacza, że musi być bardzo skomplikowane....
Morele, brzoskwinia i gruszka...
Krówki i masło roztopić, dodać kakao i miód. Po lekkim ostudzeniu wsypać ryż i formow ...
Ser przepu¶cić dwa razy przez maszynkę. Dodać cukier puder, cukier waniliowy i masło. ...
Do m±ki dodać proszek do pieczenia i cukier puder...