Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pokrojoną w piórka cebulę. Podsmażyć. Wlać ocet balsamiczny.
Rukolę drobno pokroić, wymieszać z majonezem i musztardą. Przyprawić pieprzem.
Bułki przekroić wzdłuż na pół, nie docinając jednak do końca. Posmarować zielonym majonezem (górę i dół). Nałożyć wędlinę z indyka, na wędlinę plastry sera pleśniowego, następnie karmelizowaną cebulę. Zapakować w papier śniadaniowy. Przewiązać dratwą lub bawełnianym sznurkiem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem Ewa zaprosi na kuchnię korporacyjną, a co za tym idzie przygotuje...
Suszone owoce zalać wodą (ok. 5 l). Przyprawić goździkami i cynamonem. Zagotować. Pos ...
Domowy sposób na odporność!
Receptura autorska;-)
Z awokado;-)