Tym razem Ewa zaprosi na kuchnię korporacyjną, a co za tym idzie przygotuje propozycje jedzeniowe dla mocno zapracowanych. Będzie więc szybko, pożywnie i jednocześnie bardzo smacznie. Zacznie od zrobienia dwóch wersji kanapek. Dla wegetarian przygotuje bułki z pastą dyniową i ogórkiem kiszonym, dla mięsożerców z majonezem i rukolą, wędzonym filetem z indyka oraz karmelizowaną cebulą. Szybki obiad wyląduje w lunch-boxie, a w jego skład wejdzie makaron z oliwą, czosnkiem i papryczką chili, płaty wędzonego łososia oraz prażone płatki migdałów. Na deser będzie mus czekoladowy na bazie awokado i banana, udekorowany mieszanką suszonych śliwek i moreli.
Karmelizowana cebula i majonez z rukolą...
Drugie śniadanie dla wegan;-)
Szybki obiad!
Po ciężkim dniu w pracy...