/ Przepisy / Domowa mieszanka przypraw

Opis przygotowania

Wszystkie składniki zmiksować, przełożyć do szczelnie zamykanego pojemnika. Używać tak, jak Vegetę.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 147
Ewa gotuje - odc. nr 147

Z okazji świąt Bożego Narodzenia Ewa zaproponuje innowacyjną wersję karpia...

 

Podobne przepisy

Burgery rybne

Z pstrąga zawojskiego!

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Sakiewki z karkówką

Mięso pokroić w kostkę, przełożyć do zamykanego naczynia. Wlać wino...

Kruszaniec Bożenki

Wyjątkowo kruche, niesamowicie smaczne!

Wróć do listy przepisów