Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pikle z rzodkiewek

Opis przygotowania

Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.

Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 428
Ewa gotuje - odc. nr 428

Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...

 

Podobne przepisy

Jarzynówka

W stylu włoskiej minestrone...

Sałatka wiosenna

Warstwowa!

Bakłażany pod parmezanem

Włoski klasyk - bakłażany zapiekane z sosem pomidorowym, mozzarellą i parmezanem.

Domowy ajvar

Przysmak z Bałkanów!

Wróć do listy przepisów