Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pikle z rzodkiewek

Opis przygotowania

Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.

Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 428
Ewa gotuje - odc. nr 428

Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...

 

Podobne przepisy

Minestrone

Tradycyjna, włoska jarzynówka;-)

Chłodnik z żółtych pomidorów

Z melonem i papryką;-)

Zupa misoshiru

Warzywa obrać, włożyć do garnka, dodać glon konbu...

Chłodnik ze szczawiu

W sezonie pozycja obowiązkowa!

Wróć do listy przepisów