Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Cebula z piekarnika

Opis przygotowania

Z cebul odciąć korzonki, warzywa ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić na 45 minut do piekarnika rozgrzanego do 240 st. C.

Po upieczeniu przełożyć na talerzyk, rozciąć, przyprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 382
Ewa gotuje - odc. nr 382

Tuż przed Dniem Kobiet Ewa odwiedzi górali w Beskidzie Makowskim, aby dowiedzieć...

 

Podobne przepisy

Ocet z kombuchy

Sfermentowana herbata o prozdrowotnych właściwościach!

Majonezy smakowe

Domowe sosy na bazie majonezu!

Mizeria

Ogórki obrać, pokroić na plastry, posolić i odstawić. Jak puszczą sok, odcisnąć z nad ...

Szpinak z truskawkami

Szpinak umyć i osuszyć. Rozrzucić...

Wróć do listy przepisów