Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Cebula z piekarnika

Opis przygotowania

Z cebul odciąć korzonki, warzywa ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić na 45 minut do piekarnika rozgrzanego do 240 st. C.

Po upieczeniu przełożyć na talerzyk, rozciąć, przyprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 382
Ewa gotuje - odc. nr 382

Tuż przed Dniem Kobiet Ewa odwiedzi górali w Beskidzie Makowskim, aby dowiedzieć...

 

Podobne przepisy

Sałatka z wołowiną i jajkiem poszetowym

Solidna porcja białka i witamin!

Kapusta po góralsku

Kapustę kiszoną ugotować. Słodką poszatkować, zalać szklanką wody, dodać ziele angiel ...

Liptauer w jajkach

Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!

Gałuszki

Do przesianej mąki dodać jajko, posolić. Wlać wodę (ile zabierze), wyrobić. Łyżką for ...

Wróć do listy przepisów