Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Dip czosnkowy

Opis przygotowania

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Choripan

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...

Cwibak z papryką, oliwkami i suszonymi pomidorami

Naszpikowany warzywami keks w wersji wytrawnej;-)

Dynia marynowana

Na ostro!

Szynka na Wielkanoc

Domowa pieczeń...

Wróć do listy przepisów