Z chleba odkroić skórkę, kromki pokroić w zgrabną kostkę. Przełożyć do miski. Dodać pokrojony w kostkę ser i połówki pomidorków koktajlowych oraz cebulę, posiekaną w dość drobną kostkę.
Dorzucić oliwki. Skropić oliwą. Dodać kilka listków bazylii, dokładnie wymieszać. Odstawić na parę minut. Przed podaniem udekorować bazylią.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W "Ewa gotuje" ciąg dalszy kuchni hiszpańskiej. Tym razem Ewa Wachowicz...
Na rozgrzanym oleju zeszklić bardzo drobno posiekaną cebulę...
Doskonałe z chlebem i kiszonym ogórkiem!
Brokułowe różyczki wrzucić do osolonego wrzątku, przyprawić szczyptą cukru (to dla za ...
Awokado rozkroić, pozbawić pestki, miąższ wybrać łyżką, rozdrobnić widelcem. Połączyć ...