
Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo opiec w piekarniku (jeśli jest prosto z piekarni nie trzeba tego robić). Każdą bagietkę rozciąć wzdłuż, nie przecinając jednak na dwie części. Posmarować chimichurri (składniki wystarczy wymieszać), włożyć kiełbasę, ponownie posmarować chimichurri i od razu podawać.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Choć nasz kraj leży daleko od Argentyny, to z jej mieszkańcami mamy wiele...
Cebule pokroić, zalać 2 1/2 l wody, posolić, dodać 3 łyżki cukru. Postawić na ku ...
Żółtka utrzeć z majonezem i musztardą. Dodać drobno posiekane białka, korniszony i pi ...
Cytryny przeciąć wzdłuż na pół, położyć na patelni...
Awokado rozkroić, usunąć pestkę. Łyżką wyjąć miąższ i pokroić na drobne kawałki. Prze ...