/ Przepisy / Łosoś z grilla

Opis przygotowania

Łososia pokroić na porcje (najlepszy do grillowania jest filet ze skórą), przełożyć do zamykanego naczynia. Przyprawić solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, dorzucić posiekany koperek. Włożyć do lodówki. Zamarynowanego łososia upiec na ruszcie.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 157
Ewa gotuje - odc. nr 157

Łosoś, indyk, karkówka na ruszt na rozpoczęcie sezonu grillowego. Na deser...

 

Podobne przepisy

Kotlety indycze w fistaszkach

Indyk w orzechowej panierce;-)

Filet z indyka i karkówka z rusztu

Do zamykanego naczynia przełożyć jogurt, wycisnąć sok z cytryny, wlać olej. Dodać czo ...

Schab w warzywach

Mięso pokroić w długie paski, oprószyć domową mieszanką przypraw, odstawić.Cebulę pok ...

Kaczka świąteczna

Sprawioną kaczkę przyprawić solą i pieprzem...

Wróć do listy przepisów