/ Przepisy / Pychotka z płatkami kukurydzianymi

Opis przygotowania

Masło rozpuścić, dodać pozostałe składniki. Masę wyłożyć na blachę, przycisnąć (np. obciążyć książkami kucharskimi) i odstawić. Gdy zastygnie - pokroić na kawałki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 99
Ewa gotuje - odc. nr 99

Im cieplej za oknem, tym chętniej jemy na świeżym powietrzu – długi...

 

Podobne przepisy

Królewicz

Masło przełożyć do garnka, wlać miód, roztopić i wymieszać...

Bułeczki cynamonowe

Zrobić zaczyn – drożdże wymieszać z 2 łyżkami cukru oraz wodą. Odstawić...

Bananowiec

Jajka ubić z cukrem na puszysty krem. Wmieszać mąkę, przelać do formy natłuszczonej m ...

Wróć do listy przepisów