Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Puree ziemniaczane

Opis przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku, przecisnąć przez praskę. Wymieszać z masłem i śmietaną, przyprawić świeżo otartą gałką muszkatołową. Wyłożyć na talerz używając gałkownicy do lodów.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 6
Ewa gotuje - odc. nr 6

Jak wykorzystać różne rodzaje serów do przygotowania pysznego obiadu i...

 

Podobne przepisy

Bułeczki sodowe, czyli proziaki

Bardzo proste w przygotowaniu domowe pieczywo;-)

Kanapka surfera

Hot-dog z... rybą;-)

Pasta jajeczna

Doskonale smakuje z rzeżuchą!

Awanturka z wędzonym karpiem

Rybka pokłócona z twarożkiem...

Wróć do listy przepisów