/ Przepisy / Mieszanka przypraw

Opis przygotowania

Wszystkie składniki zmiksować, przełożyć do słoika, schować do lodówki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 105
Ewa gotuje - odc. nr 105

W kolejnym odcinku „Ewa gotuje” autorka kulinarnej serii Ewa...

 

Podobne przepisy

Buły z indykiem i serem pleśniowym

Karmelizowana cebula i majonez z rukolą...

Winne ciasto czekoladowe

Aromatyczne, czekoladowe, z bakaliami...

Sos i sałatka do polędwiczek

Ziarna jałowca przełożyć do moździerza. Dorzucić sól...

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Wróć do listy przepisów