/ Przepisy / Napój miodowo-cynamonowy

Opis przygotowania

Wodę przegotować i ostudzić (można też użyć wody mineralnej niegazowanej). Wsypać cynamon, dodać miód, dokładnie wymieszać i odstawić na całą noc. Dziennie wypijać po 1 szklance napoju. Najlepiej zrobić sobie tygodniową „kurację”.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 215
Ewa gotuje - odc. nr 215

Po świętach należy się nam odrobina kulinarnego wytchnienia. Konieczny...

 

Podobne przepisy

Granola

Do miski wsypać płatki owsiane, dodać ziarno słonecznika, posiekane orzechy włoskie oraz sezam...

Pierogi z białą kiełbasą

Zaskakujące w smaku;-)

Sos i sałatka do polędwiczek

Ziarna jałowca przełożyć do moździerza. Dorzucić sól...

Zakwas chlebowy

Zakwas można przechowywać w lodówce. Trzeba jednak pamiętać, by wyjąć go z chłodu na minimum 2 godziny przed zrobieniem ciasta...

Wróć do listy przepisów