Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos i sałatka do polędwiczek

Opis przygotowania

Ziarna jałowca przełożyć do moździerza. Dorzucić sól i rozgnieść. Dodać musztardę, wino i miód. Wymieszać.

Zrobić sałatkę z filecików z pomarańczy – z dodatkiem oliwek czarnych i czerwonej cebuli. Przyprawić pieprzem czerwonym i świeżym tymiankiem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 229
Ewa gotuje - odc. nr 229

W kolejnym odcinku Ewa zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią hiszpańską....

 

Podobne przepisy

Buły z indykiem i serem pleśniowym

Karmelizowana cebula i majonez z rukolą...

Kaszotto gryczane z topinamburem

Jako dodatek lub samodzielne danie...

Napój miodowo-cynamonowy

Oczyszcza organizm!

Pierogi z białą kiełbasą

Zaskakujące w smaku;-)

Wróć do listy przepisów