/ Przepisy / Surówka z pora

Opis przygotowania

Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki, przełożyć na sito i sparzyć wrzątkiem. Wymieszać z jabłkiem startym na tarce jarzynowej, połączyć z majonezem i śmietaną. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 210
Ewa gotuje - odc. nr 210

W tym odcinku Ewa podpowie, jak zrobić doskonałą zupę z… Jasia. Na...

 

Podobne przepisy

Zielony barszcz ukraiński

Wiosenna zupa naszych wschodnich sąsiadów...

Kiczeri - hinduski detoks

Potrawka z fasoli mung i ryżu;-)

Surówka z selera

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej...

Sałatka z czerwonej fasoli

Z porem i pieczarkami;-)

Wróć do listy przepisów