/ Przepisy / Warzywa w mleczku kokosowym

Opis przygotowania

Czosnek pokroić na plasterki, podsmażyć na oliwie (nie wolno przypalić). Dodać warzywa, wymieszać i lekko przesmażyć. Zalać mleczkiem kokosowym, przyprawić solą i pieprzem. Poddusić.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 178
Ewa gotuje - odc. nr 178

Po zimowej przerwie Ewa ponownie zaprasza do swoje kuchni! W tym odcinku...

 

Podobne przepisy

Szybki chlebek bez glutenu

Na białkach i siemieniu lnianym!

Pasta serowa z olejem i pestkami z dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Papryka z rozmarynem

Doskonała na start!

Śledzie po grecku

Śledzie wyjąć z kubełka, przełożyć na sito. Jeśli są bardzo słone, włożyć je do zimne ...

Wróć do listy przepisów