Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki ze śmietaną

Opis przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach. Obrać, pokroić w talarki, posolić i połączyć ze śmietaną.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Kaszotto w piwie

Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na patelni na maśle. Dorzucić drobno pokrojony czos ...

Woda z limonką

Limonkę pokroić na „ósemki”. Rozgnieść z cukrem. Dodać świeżą miętę. Zala ...

Carpaccio z buraczków

Buraki ugotować w łupinach, wystudzić i obrać. Na talerzu położyć rukolę, na nią bura ...

Śledź pod pierzynką

Ziemniaki i marchewkę ugotować w łupinach. Buraki podobnie, tyle że oddzielnie, ponie ...

Wróć do listy przepisów