Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaki z kominka

Opis przygotowania

Ziemniaki upiec w żarze w kominku (20-25 minut). Podawać z masłem, odrobiną soli i kwaśnym mlekiem lub kefirem.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 51
Ewa gotuje - odc. nr 51

Między karnawałem a czasem przedwielkanocnej refleksji - innymi słowy między...

 

Podobne przepisy

Bruschetta

Z sosem musztardowo-paprykowym;-)

Oliwki z imbirem, marchewką i miodem

Marchewkę obrać i pokroić w cienkie, długie paski...

Kanapki pod chmurkę

Czekadełko przed daniem głównym;-)

Pietruszka kiszona

Razem z natką!

Wróć do listy przepisów