/ Przepisy / Ziemniaczki a'la młode

Opis przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Z każdej ćwiartki wyciąć małego ziemniaczka. Ugotować w wodzie z mlekiem (pół na pół) i czosnkiem. Nie zapomnieć o posoleniu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 1
Ewa gotuje - odc. nr 1

Pierwszy odcinek programu "Ewa gotuje" będzie utrzymany w stylistyce świątecznej...

 

Podobne przepisy

Pasztet grzybowy

Przystawka na wieczerzę wigilijną.

Truskawki z octem balsamicznym

Fantastyczny dodatek do mięs!

Tosty francuskie

Smażone w jajku;-)

Kurza pierś na patyku

Można bezkarnie jeść rękoma;-)

Wróć do listy przepisów