Czekoladę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Gorącą fasolę zmiksować, wsypać czekoladę i cukier. Wymieszać z kakao i migdałami (lekko uprażone, następnie drobno posiekane). Utoczyć kulki. Połowę obtoczyć w kakao, drugą część w siekanych migdałach.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Tym razem lekki krem z zielonego groszku i tortilla z resztek świątecznych...
Jajka roztrzepać, mąkę przesiać. W misce ułożyć warstwami drożdże, cukier, cukier wan ...
Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Gdy zrobi się kogel-mogel, połączyć z ser ...
Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 3 części. Pierwszą zostawić. Do d ...
Drożdże wymieszać z cukrem. Odstawić. Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia, wysieka ...