/ Przepisy / Pasta z makreli

Opis przygotowania

Cebulę obrać, zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem. Dorzucić makrelę (pozbawioną skóry i ości), dodać musztardę i majonez. Zmiksować na gładką masę.

Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany koperek. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 22
Ewa gotuje - odc. nr 22

Odcinek "piknikowy". W kuchni Ewa Wachowicz przygotuje pasty z wędzonej...

 

Podobne przepisy

Kawior po żydowsku

Jeden z najbardziej znanych przepisów kuchni Żydów galicyjskich.

Domowy majonez

Słynny sos z Mahon;-)

Pasta z karpia

Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Wróć do listy przepisów