Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Krążki cebulowe

Opis przygotowania

Jajko wybić do miski. Posolić. Wsypać mąkę. Wlać mleko. Zmiksować.

Cebulę pokroić w grube krążki i podzielić na pierścienie. Obtoczyć w mące. Zanurzyć w cieście. Obsypać bułką tartą i usmażyć w mocno rozgrzanym oleju.

Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 466
Ewa gotuje - odc. nr 466

Tym razem Ewa zaprosi widzów na szybki w przygotowaniu obiad. Na pierwsze...

 

Podobne przepisy

Chłodnik ze szczawiu

W sezonie pozycja obowiązkowa!

Krem kalafiorowy z mozzarellą

A do tego chipsy z selera!

Zupa-krem z kukurydzy

Meksykański klasyk w orientalnym wydaniu...

Dahl

Hinduski klasyk na bazie soczewicy;-)

Wróć do listy przepisów