/ Przepisy / Salsa oliwkowa

Opis przygotowania

Składniki wrzucić do miksera, rozdrobnić, zalać sokiem z cytryny i oliwą, po czym zmiksować na gładki dip.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 82
Ewa gotuje - odc. nr 82

"W tym odcinku „Ewa gotuje” gratka dla mięsożerców: schab marynowany...

 

Podobne przepisy

Karp wędzony

Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...

Kanapki z tofu, rukolą i pastą z suszonych pomidorów

Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...

Śledzie w oleju dyniowym

Z orzechami i suszonymi śliwkami!

Lemoniada imbirowa

Idealna na upały!

Wróć do listy przepisów