
Z sałaty lodowej wybić głąb (mocnym uderzeniem o deskę), poszarpać do miski lub na duży talerz. Dodać rukolę i roszponkę. Dorzucić połówki pomidorków i kawałek pokrojonego w słupki ogórka. Rozdrobnić wszystkie sery (mozzarellę najlepiej pokroić w kostkę) i posypać nimi sałatę. Na środku ułożyć jogurt wymieszany z sokiem z cytryny, przyprawiony solą i pieprzem. Wszystko polać miodem, posypać pestkami dyni i sezamem.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Na sezon pikników Ewa poleca kotleciki mielone na patyku i sałatkę z trzema...
Pierś z kurczaka posypać przyprawą curry i upiec na ruszcie (można to zrobić na patel ...
Legenda Nowego Jorku!
Rzodkiew obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić na cienkie , dł ...
Szybka i smaczna!