/ Przepisy / Sałatka na warzywach z rosołu

Opis przygotowania

W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.

Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 461
Ewa gotuje - odc. nr 461

W jednym z poprzednich odcinków Ewa użyła sosu rumianego i obiecała, że...

 

Podobne przepisy

Zupa krem z warzyw i pieczarek

Pieczarkowa na włoszczyźnie...

Maślany krem z pomidorów

Z serem cheddar;-)

Warzywa z grilla na rukoli

Na ruszcie opiec kawałki różnokolorowej papryki...

Pasztet z cukinii i marchewki

Absolutnie bez mięsa!

Wróć do listy przepisów