/ Przepisy / Sałatka na warzywach z rosołu

Opis przygotowania

W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.

Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 461
Ewa gotuje - odc. nr 461

W jednym z poprzednich odcinków Ewa użyła sosu rumianego i obiecała, że...

 

Podobne przepisy

Zupa misoshiru

Warzywa obrać, włożyć do garnka, dodać glon konbu...

Surówka z selera

Seler zetrzeć na tarce jarzynowej...

Prażonka

Kociołek wyłożyć liśćmi kapusty. Warzywa pokroić w talarki...

Vichysoisse

Ziemniaczany przysmak z francuskiego kurortu...

Wróć do listy przepisów