Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ziemniaczki z... fasoli

Opis przygotowania

Czekoladę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Gorącą fasolę zmiksować, wsypać czekoladę i cukier. Wymieszać z kakao i migdałami (lekko uprażone, następnie drobno posiekane). Utoczyć kulki. Połowę obtoczyć w kakao, drugą część w siekanych migdałach.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 155
Ewa gotuje - odc. nr 155

Tym razem lekki krem z zielonego groszku i tortilla z resztek świątecznych...

 

Podobne przepisy

Śliwki pod kruszonką

Na stolnicę wysypać mąkę krupczatkę...

Ciasteczka lizaki

Mąkę przesiać na stolnicę. Dodać cukier puder...

Placek cappuccino

Żółtka oddzielić od białek. Do białek dodać cukier i ubić pianę. Dodać żółtka i ubić ...

Sernik zebra

W paski!

Wróć do listy przepisów