
M±kę przesiać z cukrem pudrem. Wysiekać z zimnym masłem. Wbić jajko. Zawin±ć w folię i włożyć do lodówki na ok. 1 godzinę. Następnie rozwałkować i wykroić kółeczka.
W połowie ciasteczek wyci±ć dziurkę - na ¶rodku. Ciasteczka z dziurk± pokryć białkiem, przykleić cukier perlisty. Wszystkie ciastka upiec na złoty kolor. Skleić marmolad± (ciasteczka bez otworu pokryć marmolad±, przykleić ciastka z dziurk±).
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku Ewa proponuje pasztet z królika i golonki, a na deser ciasteczka...
Żelatynę rozpu¶cić w 50 ml gor±cej wody. Truskawki zmiksować z cukrem. ¦mietankę ubić ...
Babka po włosku...
Deser a'la tiramisu z zielon± herbat±...
Rodzynki namoczyć w rumie. Banany przekroić wzdłuż na pół. Skropić sokiem z cytryny. ...