
M±kę przesiać z cukrem pudrem. Wysiekać z zimnym masłem. Wbić jajko. Zawin±ć w folię i włożyć do lodówki na ok. 1 godzinę. Następnie rozwałkować i wykroić kółeczka.
W połowie ciasteczek wyci±ć dziurkę - na ¶rodku. Ciasteczka z dziurk± pokryć białkiem, przykleić cukier perlisty. Wszystkie ciastka upiec na złoty kolor. Skleić marmolad± (ciasteczka bez otworu pokryć marmolad±, przykleić ciastka z dziurk±).
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
W tym odcinku Ewa proponuje pasztet z królika i golonki, a na deser ciasteczka...
Jajka z cukrem i cukrem waniliowym ubić nad garnkiem z gor±c± wod± na sztywny krem. D ...
Bardzo proste w przygotowaniu. ¦wietnie smakuje ze szklank± zimnego mleka...
Z polew± czekoladow± i orzechami;-)
I kruszonk± kokosow±!