
Owoce ułożyć w natłuszczonej, okr±głej foremce (np. do tarty).
Jajka wybić do miski. Posłodzić cukrem trzcinowym i dobrze roztrzepać. Dodać mleko i m±kę. Wszystko zmiksować.
Ciastem zalać owoce. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C i zapiekać, aż się zrumieni. Udekorować cukrem pudrem. Podawać na ciepło lub na zimno.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Choć Ewa uwielbia polsk± kuchnię i uważa, że jest jedn± z najlepszych na...
Owoce umyć i wyłożyć na papierowe ręczniki, by ociekły. Żelatynę zalać gor±c± wod±. O ...
Na stolnicę przesiać m±kę z proszkiem do pieczenia. Dodać cukier i zimne masło. Wysie ...
Masło roztopić w garnku. Jajka wybić do miski...
Z kakao i orzechami włoskimi...