Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kompot z winogron

Opis przygotowania

Winogrona przepłukać. Owoce przełożyć do garnka. Zalać zimną wodą, dodać sok z cytryny i zagotować. Przykryć i gotować przez ok. 20 minut.

Podawać na ciepło lub na zimno.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 554
Ewa gotuje - odc. nr 554

W kolejnym odcinku programu Ewa Wachowicz przygotuje trzydaniowy obiad...

 

Podobne przepisy

Jajka inaczej

Pisanki z... galarety!

Carpaccio z buraczków

Buraki ugotować w łupinach, wystudzić i obrać. Na talerzu położyć rukolę, na nią bura ...

Chleb z garnka

Na mące orkiszowej!

Pasta serowa z olejem i pestkami z dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Wróć do listy przepisów