Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ser biały w oliwie ziołowej

Opis przygotowania

Ser pokroić w kostki. Ułożyć na dnie słoika, posolić, posypać przyprawami. W ten sam sposób zrobić kolejne warstwy. Zalać oliwą, zakręcić i wstawić do lodówki na kilka dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 437
Ewa gotuje - odc. nr 437

W zdrowej kuchni nie może zabraknąć warzyw – co wcale nie oznacza,...

 

Podobne przepisy

Kurza pierś na patyku

Można bezkarnie jeść rękoma;-)

Domowy przecier z pomdorów

Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...

Cytryny kiszone po marokańsku

Super zdrowy dodatek do mięs, jak też składnik sałatek!

Wróć do listy przepisów