Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ser biały w oliwie ziołowej

Opis przygotowania

Ser pokroić w kostki. Ułożyć na dnie słoika, posolić, posypać przyprawami. W ten sam sposób zrobić kolejne warstwy. Zalać oliwą, zakręcić i wstawić do lodówki na kilka dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 437
Ewa gotuje - odc. nr 437

W zdrowej kuchni nie może zabraknąć warzyw – co wcale nie oznacza,...

 

Podobne przepisy

Pasta z makreli

Cebulę obrać, zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem. Dorzucić makrelę (pozbawioną skó ...

Pasta serowa z olejem i pestkami dyni

Zaskakujące połączenie smaku oleju dyniowego, pestek i twarogu...

Śledzie w śmietanie

Śledzie moczyć przez kilka godzin w wodzie, obrać ze skóry, zalać mlekiem i odstawić ...

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Wróć do listy przepisów