Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Rosół na kaczce

Opis przygotowania

Upieczone resztki z kaczki przełożyć do garnka z wodą. Dodać warzywa i przyprawy. Przykryć i na małym ogniu gotować przez 2 godziny.

Podawać z makaronem, ugotowaną marchewką i posiekaną natką pietruszki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 398
Ewa gotuje - odc. nr 398

Tym razem Ewa zaprosi widzów na zaskakujące owocowe śniadanie – upiecze...

 

Podobne przepisy

Zupa piwna na boczku z grzybami

Polewka po staropolsku warzona...

Ogórkowa na małosolnych

Cebulę pokroić w drobną kostkę. Zeszklić w garnku na maśle...

Jarzynówka

W stylu włoskiej minestrone...

Zupa kalafiorowa z mascarpone

Najlepsza jest z młodych warzyw!

Wróć do listy przepisów