Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Kiełbaski w piwie

Opis przygotowania

Kiełbasę podzielić na porcje i naciąć (jeśli kiełbaski są nieduże, nie trzeba ich porcjować).

Przyprawę wymieszać z piwem i oliwą.

Kiełbaski ułożyć na rozgrzanym ruszcie i upiec, smarując od czasu do czasu piwną marynatą.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 273
Ewa gotuje - odc. nr 273

Początek długiego, majowego weekendu to doskonała okazja, by zorganizować...

 

Podobne przepisy

Sznycel z ryby i kartofla

Ziemniaki ugotować, odcedzić i ostudzić...

Mintaj pod kruszonką chlebową

Filety rozmrozić, przyprawić solą, oprószyć świeżo zmielonym pieprzem i skropić oliwą ...

Paprykarz z karpia

Domowa wersja kultowej konserwy rybnej!

Wróć do listy przepisów