Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Oliwki z czekoladą

Opis przygotowania

Oliwki wsypać do miseczki. Dodać czekoladę pokrojoną w drobną kostkę. Posypać posiekanym tymiankiem i świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 229
Ewa gotuje - odc. nr 229

W kolejnym odcinku Ewa zaprasza na potrawy inspirowane kuchnią hiszpańską....

 

Podobne przepisy

Pasztet z selera

Seler i cebule zetrzeć na tarce o grubych oczkach - ew. zmiksować w malakserze z tark ...

Bakłażan z pomidorami pod haloumi

Genialna przystawka...

Pasztet z soczewicy

Znakomita przystawka na wigilijną wieczerzę!

Sok z owoców i warzyw

Składniki zmiksować lub wycisnąć...

Wróć do listy przepisów